Ik hanteer geen standaard werkmethoden.

Uiteraard heb ik de nodige opleiding en kennis opgedaan, maar ik werk niet volgens een standaard stappenplan uit werkboeken. Dat is gewoonweg niet mijn stijl van werken. Elk persoon is uniek en verdient een persoonlijke plan. Een succesvol leven leiden is iets persoonlijks en iedereen geeft daar een eigen definitie aan, je hebt dus niets aan een standaard werkmethoden.

Wanneer je voor mij kiest en mij in jouw leven toelaat, zie ik het als mijn taak ervoor te zorgen, dat jij inzicht krijg in wie jij bent als mens en de tools krijgt om jou leven succesvol in te richten, met ongekende zelfvertrouwen en zonder ruimte voor negatieve illusies.

Ik neem mijn werk serieus (met een vleugje humor) en ik neem jou serieus. Ik werk op verschillende manieren, omdat simpelweg elke persoon anders is. Bij elke en vooral het eerste gesprek, kijk ik naar de persoon die ik voor mij heb en baseer op basis van jou eigenschappen welke tools jij nodig hebt om daar te komen, waar jij wilt zijn in het leven.

Het is mijn passie om mijn kennis te delen waarmee ik mijn medemens van binnenuit kan laten opbloeien. Mijn overtuiging is, hoe meer mensen het leven positief inzien, hoe positiever de wereld wordt. Een standaard werkmethoden bereikt dat doel niet.