RELATIECOACHING

JE KUNT PAS EEN GOEDE RELATIE MET EEN ANDER OPBOUWEN, WANNEER JE ECHT VANUIT HET HART VAN JEZELF GAAT HOUDEN EN GELUKKIG BENT MET JE ‘ZIJN’.

In het begin van de relatie zijn koppels nog helemaal ‘in love’, naar mate de maanden en jaren verstrijken is de verliefdheid minder geworden en de liefde voor elkaar lijkt vervaagd.

Sterke emoties aan irritaties, boosheid, jaloezie en onbegrip heeft de liefde naar de achtergrond geschoven. De liefde zit er nog wel en kiezen koppels ervoor om bij elkaar te blijven, alleen echt gelukkig zijn ze niet meer in de relatie.

Het is moeilijk om in een relatie te blijven, waarbij er steeds gedacht moet worden of het nog wel zin heeft. Het wordt ook steeds moeilijker, omdat er iedere keer weer dezelfde discussies ontstaan, je komt niet verder met elkaar. Relatieproblemen kost een hoop energie en heeft een negatieve invloed op verschillende factoren in het leven.

Relatiecoaching helpt bij het verkrijgen van diepe inzichten in de oorzaken van relatieproblemen en het leert koppels weer communiceren met elkaar. Hierdoor ontstaat er wederzijdse begrip, openheid en eerlijkheid binnen de relatie, waardoor de liefde voor elkaar weer kan gaan stromen.

Relactiecoaching is voor koppels die echt willen werken aan hun relatie en een andere manier willen proberen om weer met elkaar te verbinden in plaats van gebruik te maken van de diensten van bijvoorbeeld een relatietherapeut. Naast mijn coaching skills zet ik ook mijn spirituele ‘gave’ in om koppels meer inzichten te geven over elkaar en als individu.

Neem contact met mij op
Ja, ik wil een intakegesprek
Recensies
Laat je inspireren