Marijke - Management ondersteuner

‘Lieve Anüska, Als ik al aan je denk, dan moet ik glimlachen. Het kan ook niet anders :). Je bent een van de weinige die in een korte periode wist hoe ik in elkaar zat. En het feit dat ik hier en daar nog wilde tegenstribbelen, vond je denk ik wel op de een of ander manier wel grappig. Je hebt mij daarin respectvol vrij gelaten, wat mij de ruimte gaf om erover na te denken en er toch aan toe te geven. Het gevoel dat ik mij mag voelen zoals ik me echt vanbinnen voel is het mooiste geschenk wat je mij hebt gegeven en nog steeds geeft tijdens onze gesprekken. Nu zijn we samen op weg naar dat ik zelf in staat ben om dit gevoel aan mezelf te geven. Dankbaar dat ik iemand zoals jij ( zou een waslijst kunnen schrijven met de mooiste eigenschappen die een mens kan hebben, maar aangezien liefde alles is, wordt het dit…) met alleen maar liefde in en om zich heen ben tegengekomen. Liefs, Marijke’.

Bas - Teamleider

“Ik zat in een slechte relatie en werk en privé werd me teveel. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een coach en kwam terecht bij Anüska. Ik zat niet meer lekker in mijn vel, alsof het leven gewoon zo aan mij voorbij ging. Ik keek alleen nog maar uit naar het weekend en de rest had ik al een beetje opgegeven. Ik vond het prettig om te werken met Anüska, ze is direct en eerlijk. Ik zag life coaches als een soort hippies, maar van die misconceptie ben ik nu genezen J Werken met Anüska heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik heb vooral geleerd om te focussen op 1 issue, in plaats van alles in een keer te willen oplossen. Ik merkte binnen twee weken al verschil. Niet alles veranderde uiteraard meteen, maar ik voelde wel al een groot verschil. Ze gaf mij echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat gaf mij een goed gevoel. Wat ik fijn vond aan Anüska is dat ze je er zeker weten op wijst, wanneer ze merkt dat je tegen jezelf zit te liegen. Dit heeft soms voor enige discussies gezorgd, maar je kunt er in ieder geval op rekenen dat ze altijd eerlijk is en je erop wijst wanneer je jezelf voor de gek zit te houden. Ik zou Anüska zeker aanraden. Je zult wel eerst moeten erkennen dat je ergens hulp bij nodig hebt en daaraan wilt werken.

Tamara - Marketing adviseur

‘Dank voor al je hulp en steun. Ik sta nu vele malen sterker in mijn relatie dan voorheen. Ook aan het werk voel ik mij krachtiger, dankzij jou wijze woorden, oefeningen en het laten inzien hoe bepalend het ‘eigen’ gedrag is. Zoals jij weet heb ik aan het begin erg getwijfeld, heb er achteraf absoluut geen spijt van. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Groet, Tamara’.

Irma - Administratief medewerkster

‘Via een collega kwam ik terecht bij Anuska en dit was op een moment in mijn leven, dat ik erg veel twijfelde om een switch te maken naar een andere organisatie. Anuska heeft mij geholpen in te zien, dat ik vooral mezelf in de weg zat en daardoor geen keuzes durfde te maken. Tijdens onze sessie heb ik stap voor stap de veranderingen gevoeld. Ik begrijp nu dat bepaalde overtuigen geen positieve waarde hebben. De opdrachten zijn een waardevolle toevoeging, sommige herhaal ik nog steeds. Het was fijn om met Anuska de gesprekken te voeren en dat duwtje in de rug te krijgen die ik nodig had. Ik zie de wereld anders en kijk positiever om mij heen. Ik realiseer nu hoe erg ik mijn energie verspilde aan niet belangrijke zaken. Het leven kan zo simpel zijn, ik moest hier alleen nog even aan herinnerd worden. Dank je wel Anuska. Liefs Irma’.

Priya - Back office medewerkster

‘Anüska staat echt klaar voor je. Ze is direct, maar niet op een vervelende manier. Je kan echt merken dat ze de mensen die bij haar komen echt wilt helpen. Een hele lieve en mooie dame, met het hart op de juiste plek. Ik heb veel aan de sessies gehad. Ik heb nu iets meer rust, maar ben er nog niet helemaal. Dit heeft meer met mijn omgeving te maken, maar dat weet je. Ik kom graag nog bij je terug. Tot snel en dank je wel! Groetjes, Priya A.’.