Over mij

Ik heb diverse Human gerichte opleidingen en cursussen gevolgd en voor mijn spirituele ontwikkeling heb ik diverse workshops gevolgd. Door de jaren heen ben ik mij bewust geworden van mijn hoogontwikkeld inlevingsvermogen, waarmee ik mijn medemens op spiritueel niveau kan bijstaan in zowel goede als slechte tijden.

Zelf heb ik net als velen in onze samenleving veel tegenslagen gekend, waardoor ik heb geleerd hoe sterk en krachtig ik eigenlijk ben.

Ik heb geleerd dat het hebben van een juiste mindset en zo dicht mogelijk bij mezelf blijven het mooiste cadeau is wat ik mezelf kon geven. Ook het in balans krijgen van mijn onderbewustzijn en bewustzijn heeft voor innerlijke rust en vrijheid gezorgd. En dit gun ik jou ook.

Spiritueel coach Anüska

Mijn drive

Als ik naar de buitenwereld kijk en de mensen echt zie voor wie ze zijn, dan zie ik helaas nog veel mensen die goed willen doen en zijn, maar van binnenuit geblokkeerd zijn door aardse emoties. Ik zie mensen die worden geleefd en in feite vechten voor hun eigen leven. Een gevecht om het leven te leven, zoals zij dat van binnenuit eigenlijk het liefst zouden willen.

Ik zie ook dat er eigenlijk helemaal geen sprake zou hoeven te zijn van een gevecht en dit gevecht met het innerlijke is dus met jezelf en wat geen lifetime zou hoeven te duren. Het klinkt altijd simpel als er vanuit je omgeving wordt gezegd, dingen los te laten en niet negatief te denken. Maar, hoe doe je dat nu echt?

Je wilt krachtig en zelfverzekerd door het leven gaan en je wilt je leven inrichten zoals jij dat voor ogen hebt. Je wilt niet meer vechten en jezelf verantwoorden. Laat dit nu juist zijn wat ik het liefst doe: mijn medemens bewust maken dat het ook anders kan en men dus een leven kan leiden dat voornamelijk bestaat uit zelfvertrouwen, positiviteit, kracht en innerlijke vrijheid en rust.

Spiritualiteit

Ik werk vanuit mijn hooggevoeligheid en de spirituele dimensie. Spiritualiteit wordt helaas nog steeds door velen bestempeld als iets zweverigs, omdat het niet tastbaar zou zijn. Hier kijk ik duidelijk anders tegenaan. Spiritualiteit is voor mij echt een leefstijl. Je leeft dan meer vanuit het hart en minder vanuit het denken en het ego. Je hecht je niet aan aardse zaken en laat je niet leiden door emoties en meningen van anderen. Je weet wie je echt bent en volgt je eigen pad. Je bent content met wat je hebt, maar je staat niet stil. Kortom bij een spiritueel leefstijl:

• Sta je uiteraard open voor spiritualiteit;
• Leef je vanuit het hart;
• Handel je vanuit het hart;
• Leef je niet vanuit het ego;
• Durf je je 100% over te geven aan het leven;
• Vertrouw je op het eigen intuïtie (zonder twijfel).

Met een spiritueel leefstijl sta je anders in het leven dan de gemiddelde mens. Je bent vrijer in je doen en denken en durft sneller knopen door te hakken. Je accepteert geen nonsens van je medemens en ziet de mens voor wie hij werkelijk is. Je beseft heel goed wat er toe doet en steekt geen tijd en energie meer in zaken die er niet toe doen. Alle mooie dingen die op je pad komen beschouw je als een bonus (de kers op de taart).

Andere voordelen van een spiritueel leefstijl:

  1. Je leeft niet in onzekerheid;
  2. Je lichaam ervaart minder snel stress;
  3. Je durft jezelf neer te zetten;
  4. Je laat je niet leiden door negatieve emoties (angst, boosheid, teleurstelling etc.);
  5. Je kunt jezelf bij lastige situaties in een korte tijd herpakken;
  6. Je bent zelfverzekerd;
  7. Je durft risico’s te nemen;
  8. Je leeft vrij van binnenuit;
  9. Je leeft niet voor anderen;
  10. Je durft sneller beslissingen te nemen.

——————————————————————————————————————————————————————-

Gekke feitjes over mij: 

•  Ik kan een soort van gedachten lezen.
•  Ik huil als iets mij intens gelukkig maakt.
•  Ik kan niet goed tegen bepaalde (harde) geluiden.
•  Ik ruik geuren heel sterk en dat is niet altijd even prettig ☹
•  Ik kan niet tegen drukte (als tiener vermeed ik de discotheken).
•  Ik kan slecht tegen mensen die voornamelijk bullshit uitkramen.
•  Ik kan redelijk prikkelbaar worden van bepaalde negatieve energieën.
•  Ik kan niet tegen koffie (wordt er een soort high van of extreem prikkelbaar).
•  Ik kan zomaar uit het niets geëmotioneerd raken (blijkt dat ik dan een ander zijn emotie heb opgepikt).