LIFE EMPOWERMENT COACHING

Acceptatie + loslaten = Transformatie

Teleurstelling, verdriet, frustratie en boosheid, zijn emoties die de mens kan belemmeren om vooruit te komen in het leven. Negatieve gedachtes die jou ervan weerhouden om van binnenuit een vrij en intens gelukkig mens te zijn. De zoveelste tegenslag heeft jou doen vergeten, hoe het voelt om weer echt gelukkig te zijn. De herhaaldelijke tegenslagen en jouw reactie daarop, is een patroon geworden. Een denkpatroon die je niet weet te doorbreken, een vicieuze cirkel waar je niet uitkomt. Je stelt jezelf vragen: Hoe zet ik de knop om? Hoe laat ik los? Welke stappen moet ik zetten en welke kant moet ik op?

De eerste stap is: kies voor jezelf en sta open voor ondersteuning, vooral als je er alleen niet meer uit komt. Wees dus niet streng voor jezelf en zie vragen om ondersteuning niet als een zwakte, maar als een eerste stap naar de weg van overwinning. Samen zullen we werken aan het accepteren en los laten van het verleden en de negatieve denkpatronen in het heden. Je zal gaan leren leven vanuit het hart en minder vanuit het denken. Zo kom je bij het overwinningsgevoel dat jou ‘nieuwe energie’ en rust zal geven, dit noem ik de transformatie. Een transformatie naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven, waarin alleen jij bepaald hoe jouw mooiste leven eruit mag komen te zien.

Waar zou jij eigenlijk ondersteuning bij willen? Wil je werken aan je blokkades/belemmeringen? Wil je af van je angst voor allerlei veranderingen? Zoek je ondersteuning bij zelfontwikkeling? Wil je begeleiding bij verandering in het gedrag en het doen en denken?

En… naar wat voor ondersteuning ben je op zoek? Wil je met iemand praten, die jou een luisterend oor kan bieden, iemand die je begrijpt en niet veroordeelt? Wil je met iemand sparren en tot inzichten komen? Zoek je hulp bij het leren maken van duidelijke besluiten en grenzen te stellen? Wil je begeleiding naar je zoektocht naar jezelf en verandering in jouw leven?

Wat het vraagstuk ook is, Livelifecoaching is er voor jou oftewel ik ben er voor je. Dus kom op, het is tijd om te beginnen aan de nieuwe JIJ! En je hoeft het niet meer alleen te doen, fijn gevoel toch?

Ja, ik wil een intakegesprek
Recensies
Laat je inspireren