SPIRITUEEL COACHING

Coachingsgebieden

Life Empowerment Coaching

Stel jezelf vragen en ga met jezelf het dialoog aan: wat wil ik en waarom? Zijn de emoties die ik op dit moment ervaar gerechtvaardigd? Wordt ik geblokkeerd door mijn omgeving of door mijzelf? Livelifecoaching biedt ondersteuning bij het beantwoorden van vragen die op dit moment een belemmering vormen in de zelfontwikkeling.

Lees meer

Spiritueel leiderschapscoaching

De een voelt zich een geboren leider en de ander kan alleen maar hopen, zijn rol als leider zo goed mogelijk uit te voeren. In een leidinggevende functie kun je nogal wat druk ervaren vanuit de organisatie. Hoe maak ik de juiste beslissingen die in belang zijn voor de organisatie. Weet ik de medewerkers te sturen en te motiveren? Heb ik wel echt de vrijheid om beslissingen te nemen of wordt ik geleidt door de directie? Geef ik leiding vanuit mijn ‘ego’ waar alleen mijn mening telt of durf ik leiding te geven vanuit gelijkwaardigheid en op een dienende wijze?

Lees meer

Relatiecoaching

Een liefdesrelatie is niet iets wat vanzelfsprekend is. Er moet voortdurend aan worden gewerkt. Een goede relatie bevat naast liefde ook een goede verstandshouding, wederzijdse begrip, transparantie en vooral onderlinge communicatie. Zijn jij en je partner niet meer ‘happy’ samen, maar willen jullie daar verandering in brengen? Denk dan na over wat relatiecoaching voor jullie relatie zou kunnen betekenen.

Lees meer